Search

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και του κωδικού πρόσβασής σας από ανήλικα ή άτομα δικαιοπρακτικά ανίκανα. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και του κωδικού σας, υπεύθυνος είστε εσείς προσωπικά. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Το www.papadatoshome.gr , (εφεξής ο «Δικτυακός τόπος»), είναι ο δικτυακός τόπος που φιλοξενεί το Ηλεκτρονικό Κατάστημα με την εμπορική ονομασία «www.papadatoshome.gr», το οποίο εκθέτει, προωθεί και διαθέτει προς πώληση προϊόντα όπως μικροαντικείμενα, έπιπλα, είδη διακόσμησης, οργάνωσης, οικιακά είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, μικροηλεκτρικές συσκευές, εποχιακά είδη, είδη κήπου & εξωτερικού χώρου, βρεφικά και παιδικά είδη, λευκά είδη μέσω του Διαδικτύου. Ο Δικτυακός τόπος ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία «Δ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Papadatoshome», που εδρεύει στην οδό Αλεξανδρείας αρ. 46, Κολωνός, Αθήνα, τκ 10442 στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 081042443/ Δ.Ο.Υ Α’ Αθηνών), με αριθμό ΓΕΜΗ  000126501000, τηλ.210-5143954, email [email protected]

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα του ιστότοπου (κείμενα, πληροφορίες για προϊόντα, φωτογραφίες, γραφικά, λογότυπα και λογισμικό) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Papadatoshome και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Το Papadatoshome διατηρεί κάθε δικαίωμα επί του συνόλου του περιεχομένου και δεν χορηγεί καμία άδεια χρήσης ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στους χρήστες της παρούσας τοποθεσίας web. Επιπλέον, ενδέχεται ο ιστότοπος Papadatoshome να περιέχει υλικό, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του οποίου ανήκουν σε τρίτους. Απαγορεύεται ρητώς η αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας τοποθεσίας web με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο.

Ασφάλεια και Ποιότητα Πληροφοριών

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, όπως π.χ. χρήση κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά ορισμένων ευαίσθητων στοιχείων, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας και να διατηρούμε την ποιότητά τους.

Ευθύνη Εταιρείας 

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και δεν εγγυάται ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάκοπη ή δεν θα γίνει κάποιο τεχνικό λάθος, λόγω της φύσεως του διαδικτύου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης/πελάτης στις φόρμες παραγγελιών, καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων. Επίσης η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Παραγγελία

Εισάγετε τα Προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ” ή/και «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ» το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος του Δικτυακού Τόπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αφαίρεσης/διαγραφής [x] καθώς και τα κουμπιά [-] και [+] για να αφαιρέσετε Προϊόντα από το καλάθι σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή να προσθέσετε μεγαλύτερη ποσότητα από το ίδιο προϊόν.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να μας χορηγήσετε υποχρεωτικά ορισμένες σημαντικές για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας προσωπικές σας πληροφορίες, πληροφορίες αναφορικά με την πληρωμή και την αποστολή των Προϊόντων κτλ. Οι πληροφορίες αυτές είναι: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση (οδό, αριθμό, πόλη, ΤΚ, χώρα).  

Μόλις τοποθετήσετε στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» σας τα τελικά Προϊόντα, σας απομένει ακόμα ένα βήμα για να ολοκληρώσετε την υποβολή της παραγγελίας σας, το «κλικ» στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ».

Με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας σύμφωνα με τα ανωτέρω και το πάτημα του κουμπιού «Ολοκλήρωση αγοράς», θα δείτε το σύνολο της παραγγελίας σας με τα πλήρη στοιχεία αυτής. Εάν δεν έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας, θα ερωτηθείτε για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας, να δημιουργήσετε λογαριασμό στο e-shop μας ή να αναγράψετε το e-mail σας ώστε να  ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης.

Αν είστε σύμφωνοι με το περιεχόμενο της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας, δηλαδή  μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας ή παραλαβή από το κατάστημα. Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο προϊόν απαιτεί μεταφορά με μεταφορική εταιρεία λόγω όγκου, η μοναδική επιλογή που εμφανίζεται είναι αυτή της αποστολής με μεταφορική (και παράδοση στο πεζοδρόμιο). Στην περίπτωση αυτή σημειώστε ότι πρέπει να προβείτε σε προεξόφληση του ποσού της παραγγελίας είτε με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του papadatoshome.

Στο τελευταίο βήμα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε εάν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου, τον τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή, μέσω τραπέζης – κατάθεση σε λογαριασμό ή πληρωμή με κάρτα) αλλά και ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα: το «κλικ» στο πεδίο με την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης. Μόλις πραγματοποιηθεί και η αποδοχή των όρων της Εταιρείας μας, κάνετε «κλικ» στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ», οπότε και στο σημείο αυτό η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στην εταιρεία μας.

Τιμές

• Οι αναγραφόμενες τιμές σε € των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι οι τελικές τιμές πώλησης.

• Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μεταβάλλονται ανάλογα την εκπτωτική περίοδο. 

• Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ορθότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας αναφορικά με τις τιμές. Ωστόσο περιστασιακά, μπορεί να εμφανιστούν λάθος τιμές σε προϊόντα. Αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο παρακαλώ ενημερώστε μας στο 210 51 43 954.

Δικαιώματα καταναλωτών – Ευθύνη – Ανωτέρα Βία

Ο Αγοραστής δύναται να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, με έγγραφη κοινοποίηση του αιτήματός του προς την εταιρεία στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 210 5143954. Με την επιφύλαξη των όρων του άρθρου Ν. 2251/1994, όπως αναλυτικότερα παρατίθενται οι σχετικοί όροι και δυνατότητες ως εξής:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα της υπαναχώρησης είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη διενεργηθείσα συναλλαγή.

Σε περίπτωση ελαττώματος, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών papadatoshome στο 210 5143954 και να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες βοηθητικές κατευθύνσεις και πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον πελάτη, το papadatoshome επιφυλάσσεται ρητώς για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιους του καταστήματος ή του προμηθευτή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2105143954 ή με αποστολή e-mail στο [email protected] ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές:

  1. Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. Χρήση ενός προϊόντος συνιστά π.χ.: πλύση, σιδέρωμα κ.τ.λ.
  1. Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις.
  1. Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης του πελάτη όπου το προϊόν/ντα αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας κατόπιν παραγγελίας ή με ένδειξη 4-10 ημέρες και αφορά ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, φωτιστικά)
  1. Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. μαξιλάρια ύπνου, μπουρνούζια, πετσέτες κ.λπ.).

Οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ του papadatoshome και του πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια της Αθήνας. 

Newsletter

 Η εγγραφή σας στην Υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) του papadatoshome.gr, γίνεται με δική σας απόφαση και δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη διενέργεια αγοράς από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Ωστόσο όσοι προβούν σε άνοιγμα Λογαριασμού στην σελίδα μας (εφεξής τα «Μέλη»), θα μπορούν να λαμβάνουν τα ενημερωτικά μας δελτία και άλλο διαφημιστικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που θα μας δηλώσουν κατά τη διαδικασία αυτή (ανοίγματος Λογαριασμού), εφόσον επιλέξουν το σχετικό πεδίο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού. Η εγγραφή στην Υπηρεσία Newsletter είναι δυνατή και σε μη μέλη και ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στην σελίδα μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην υπηρεσία Newsletter, μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλει το papadatoshome.gr ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα.

Το papadatoshome.gr δεν ευθύνεται αν τα Newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό του. Τα Newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά Newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων του papadatoshome.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω email ή τηλεφωνικά στο 210 51 43 954 ή μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά emails μας που λαμβάνετε (κάνοντας unsubscribe στο link που σας στέλνουμε).

Πολιτική Cookies

H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων μας και ενιαίο με αυτούς σύνολο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στο διαδικτυακό μας τόπο, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και σε ορισμένες περιπτώσεις να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. 

Back to Top
Product has been added to your cart