Search

Σακίδιο Πλάτης Dinosaurs Pepita

46.95

Χαρακτηριστικά:

-Κατασκευασμένο με R-Pet
-Στολή δεινοσαύρου
-Διαστάσεις: Ύψος 37 cm. x Πλάτος 24,5 x Βάθος 10 cm.
-Βάρος: 500 γρ.
-Ρυθμιζόμενοι ιμάντες με επένδυση
-Πλευρικές Θήκες

Credit module tbi bank 1.1.1
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 7-10 ημέρες
SKU:PE3539

Το παιδικό σακίδιο δεινοσαύρων είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό σακίδιο. Είναι μια περιπέτεια από μόνη της. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φαντασία και την περιέργεια των μικρών, αυτό το σακίδιο είναι ένας θησαυρός για τα παιδιά. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό R-Pet, αυτό το σακίδιο πλάτης δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και ανθεκτικό στη φθορά.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του σακιδίου είναι το κοστούμι του με κουκούλα δεινοσαύρου. Τα παιδιά μπορούν να μεταμορφωθούν αμέσως στους αγαπημένους τους δεινόσαυρους, παρέχοντας ώρες διασκέδασης και δημιουργικού παιχνιδιού. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό όχι μόνο διεγείρει τη φαντασία, αλλά ενθαρρύνει επίσης το ενεργό παιχνίδι και τη μάθηση μέσω του παιχνιδιού.

Οι διαστάσεις του σακιδίου, το καθιστούν απόλυτα κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες με επένδυση εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή, ενώ τα πλαϊνά δίχτυα παρέχουν επιπλέον χώρο για τη μεταφορά μπουκαλιών νερού ή άλλων μικροαντικειμένων.

Με λίγα λόγια, το παιδικό σακίδιο δεινοσαύρων είναι ένας συνδυασμός διασκέδασης, εκπαίδευσης και βιωσιμότητας. Τα παιδιά μπορούν να μεταφέρουν παντού την αγάπη τους για τους δεινόσαυρους.

Βάρος 3 kg
Pepita

Τσάντες-Σακίδια

Back to Top
Product has been added to your cart